آیا گلکسی رینگ با گوشی‌هایی غیر از سامسونگ هم سازگار است؟ کمبو کارت‌های امروز همستر کامبت (دوشنبه ۱ مرداد) کارت‌های ۲ میلیونی امروز راکی ربیت، دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۳ ۱۱  اتاق فرار در  مشهد | درباره نوع جدیدی از بازی‌های گروهی که  در  میان نوجوانان و  جوانان مخاطب زیادی پیدا کرده است رمز کیف پول امروز راکی ربیت (یکشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۳) راهنمای حل پازل در مینی گیم جدید همسترکامبت (دوشنبه ۱ مرداد ۱۴۰۳) کدمورس جدید همستر کامبت (دوشنبه ۱ مرداد ۱۴۰۳) + آموزش کمبو کارت‌های امروز همستر کامبت (یکشنبه ۳۱ تیر) کارت‌های امروز راکی ربیت، یکشنبه ۳۱ تیر چگونه شکستن قفل گوشی عامل تیراندازی به ترامپ فقط ۴۰ دقیقه زمان برد؟ کدمورس جدید همستر کامبت (یکشنبه ۳۱ تیر) + آموزش راهنمای حل پازل در مینی گیم جدید همسترکامبت (یکشنبه ۳۱ تیر) کمبو کارت‌های امروز همستر کامبت (شنبه ۳۰ تیر) همه‌چیز درباره بازی تلگرامی «راکی ربیت» Rocky Rabbit + آموزش دریافت سکه بیشتر راهنمای حل پازل در مینی گیم جدید همسترکامبت کدمورس جدید همستر کامبت (شنبه ۳۰ تیر) + آموزش عامل اختلال گسترده در سیستم‌های رایانه‌ای جهان مشخص شد کمبو کارت‌های امروز همستر کامبت (جمعه ۲۹ تیر) کدمورس جدید همستر کامبت (جمعه ۲۹ تیر) + آموزش اپل می‌گوید برای آموزش هوش مصنوعی خود از ویدیوهای یوتیوب استفاده نکرده است «پیکسل ورس» لیست شد + قیمت اولیه (پنجشنبه ۲۸ تیر)
سرخط خبرها

بدافزاری که از طریق واتس‌اپ منتقل می‌شود

  • کد خبر: ۵۷۳۲۴
  • ۱۱ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۴
بدافزاری که از طریق واتس‌اپ منتقل می‌شود
طراح این بدافزار به منظور کاهش احتمال لو رفتن فعالیت خرابکارانه خود، تعداد موارد ارسال شده برای قربانیان را به یک بار در ساعت و یا به ازای هر مخاطب محدود می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ لوکاس استفانکو محقق امنیتی فعال در شرکت Eset ، گفته است: موفق به شناسایی یک بدافزار در سیستم عامل اندروید شده است که مانند یک کرم از پیام‌رسان WhatsApp برای گسترش و آلوده کردن سایر تجهیزات هوشمتد استفاده می‌کند. این بدافزار خود را به شکل برنامه رسمی شرکت Huawei در آورده و از یک صفحه وب جعلی هم شکل فروشگاه Google Play  دانلود می‌شود.

 

این Trojan برای نصب و فعالیت به چندین مجوز دسترسی به تلفن هوشمند قربانی نیاز دارد، از جمله این مجوزها امکان درج تبلیغات گرافیکی در بالای برنامه‌های اجرا شده و همچنین خواندن اعلان‌ها دریافتی، می‌باشد. اولین مورد به تروجان اجازه می‌دهد تا تبلیغات جعلی را برای قربانی به نمایش بگذارد و یا شناسه‌های کاربر را ذخیره کند. مورد دوم اساسا یک مکانیسم تکرار برای آلوده نمودن سایر کابران می‌باشد.

 

بنابراین، هنگامی که کاربر یک پیام در برنامه WhatsApp دریافت می‌کند، بدافزار فعال شده و از طرف او به صورت خودکار لینک دانلود تروجان (برنامه جعلی Mobile Huawei) را به همراه پیام زیر برای فرستنده پیام ارسال می‌کند: "این برنامه را دانلود کنید و برنده یک تلفن هوشمند شوید". لینک ارسال شده قربانی را به صفحه جعلی فروشگاه Google Play هدایت می‌کند.

 

این روش در ظاهر ساده بنظر می‌رسد، اما بسیار کارآمد است. طراح این بدافزار به منظور کاهش احتمال لو رفتن فعالیت خرابکارانه خود، تعداد موارد ارسال شده برای قربانیان را به یک بار در ساعت و یا به ازای هر مخاطب محدود می کند.

 

به کاربران توصیه می‌شود قبل از نصب هر نرم افزاری، ابتدا به مجوزهای درخواستی برنامه توجه کرده و سپس بررسی کنند که آیا برنامه توسط توسعه دهنده اصلی ساخته شده است یا خیر.

 

منبع: ایتنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->